Selecționerul Slovaciei, a recunoscut. De ce se teme de România + Ce a spus Francesco Calzona despre speculațiile de blat

Francesco Calzona, selecționerul Slovaciei, a prefațat meciul cu România. Partida din ultima fază a grupelor se joacă, miercuri, de la ora 19.00, la Frankfurt.

Italianul a explicat de ce se teme de tricolori. Calzona a vorbit și despre speculațiile apărute în ultimele zile în presa internațională. Înaintea meciului de mâine, România este pe primul loc în Grupa E, iar Slovacia este pe 3.

Selecționerul Slovaciei a explicat de ce se teme de România

Italianul a avut doar cuvinte de laudă la adresa tricolorilor. Francesco Calzona a recunoscut că se teme de acest meci, dar a anunțat că nu va schimba tactica de până acum.

”România are o echipă foarte bună din punct de vedere fizic și tactic stau foarte bine. Va fi un meci greu, dar avem stilul nostru de joc. Nu-mi place să schimb prea multe, mai ales că acest stil de joc ne-a adus aici. De aceea vom juca cu același stil și vom încerca să nu primim gol.

Cariera mea de antrenor principal nu are foarte multă vechime. Dacă ne calificăm, ar fi un rezultat incredibil la nivel personal. Ce-mi doresc este să jucăm un fotbal bun. În preliminarii am jucat foarte bine. Cred că băieții mei merită să se califice.

Mă îngrijorează toată echipa. Sunt un grup puternic și-mi place spiritul lor, au mentalitatea de a nu renunța. Nu vreau să vorbesc de un jucător în particular, dar mi-e frică de grup în sine. Au jucat bine până acum”, a spus Calzona, la conferința de presă.

Francesco Calzona a vorbit și despre speculațiile apărute în presă.

„Nu comentez ce a scris presa internațională. Suntem profesioniști, știm că un egal ne ajută să ne calificăm, dar asta nu înseamnă nimic. Și merităm să ne calificăm, pentru că am jucat un fotbal bun. Mâine ne vom face jocul și sperăm să câștigăm. Dacă se termină egal și asta ne ajută să mergem mai departe, va fi ceva binevenit”, a mai spus selecționerul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed