Probleme pentru Marius Şumudică! Antrenorul român nu a semnat noul contract. Răsturnare totală de situaţie

Probleme pentru Marius Şumudică. Antrenorul ar fi trebuit să semneze cu Al-Orubah, din Arabia Saudiă, dar situația s-a schimbat total în ultimul moment.

Tehnicianul, care este liber de contract de mai bine de trei luni, după ce a plecat de la Gaziantep, va reveni în România miercuri.

Marius Şumudică nu a semnat noul contract

Șumudică a fost dorit de Al-Orubah, nou-promovată în prima ligă a Arabiei Saudite. Lucrurile nu s-au petrecut însă așa cum se aștepta. În ultima clipă, negocierile s-au oprit, anunță Fanatik.

Antrenorul era familiarizat cu acest campionat după ce le-a mai antrenat pe Al-Shabab, dar și pe Al-Raed.

De trei luni, Șumudică este liber de contract. A avut mai multe oferte în această perioadă, dar le-a refuzat așteptând să vadă ce se se întâmplă la echipa sa de suflet, Rapid. 

„Am avut ofertă în Qatar, aveam biletele de avion pentru mine și soție. Au luat bilet la business, au dat vreo 10.000 de euro. Trebuia să ajung acolo, am invocat sărbătorile Pascale și am așteptat răspunsul domnului Șucu. Între timp au pus un francez, contractul era de peste un milion de euro cu tot cu staff”, dezvăluia antrenorul pentru sursa citată mai sus.

Marius Șumudică le-a antrenat de-a lungul carierei pe Rocar, Inter Gaz, Progersul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid. AO Kavala, Astra, FC Brașov, FC Vaslui, ‘U’ Cluj, Al-Shaab, Concordia, Kayserispor, Al-Shabab, Gazisehir, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor și Al-Raed.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed