Veste crucială pentru Florinel Coman! Ce se întâmplă cu vedeta campioanei. Jurnalistul Fabrizio Romano a făcut anunțul

Veste crucială pentru Florinel Coman. Cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano a anunțat ce se întâmplă cu transferul vedetei campioanei României.

Gigi Becali a fost cel care a anunțat că Al Gharafa vrea să-l transfere pe Florinel Coman și este gata să achite clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

Jurnalistul Fabrizio Romano, anunț despre transferul lui Florinel Coman

Cunoscutul jurnalist italian specializat în transferuri a anunțat că Al Gharafa ar fi activat clauza de reziliere a lui Florinel Coman. Gigi Becali a fost primul care dezvăluia că fotbalistul său este dorit de clubul din Qatar, Al Gharafa.

„Al Gharafa o să definitiveze transferul cu Joselu în această săptămână și îl va semna și pe Florinel Coman de la Steaua (n.r. FCSB).

S-a activat clauza de reziliere de 5 milioane de euro. Contractul se va semna zilele viitoare, după vizita medicală”, a scris Fabrizio Romano pe contul oficial de Facebook.

În cazul în care arabii plătesc clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro, șeful de la FCSB nu mai are niciun cuvânt de spus în privința transferului.

„Al Gharafa mi-a trimis mail să le dăm numărul de cont să bage banii. Le-am trimis numărul de cont, iau 5 milioane pe Coman. Le-am trimis numărul de cont, se închide când bagă banii în cont. Merită, bine că pleacă și așa a fost foarte amărât și supărat ieri”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Coman este în acest moment la naționala României și a jucat în ambele meciuri din grupele EURO 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed