Drama prin care a trecut Larisa Iordache! Cea mai mare pierdere pentru marea campioană. Mărturia teribilă a acesteia / Foto

Drama prin care a trecut Larisa Iordache! Cea mai mare pierdere pentru marea campioană. Mărturia teribilă a acesteia. Fosta mare gimnastă a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în trecut.

Larisa Iordache a trecut prin clipe dramatice atunci când şi-a pierdut mama. Cu greu şi-a revenit după decesul fiinţei care i-a dat viaţă.

Drama prin care a trecut Larisa Iordache!

Legendara sportivă s-a retras din gimnastică, dar nu stă departe de sportul care a făcut-o mare. Larisa Iordache antrenează acum copii, inițiere și performanță, la CS Dinamo. Şi acum regretă că n-a petrecut mai mult timp cu mama sa în momentul în care era mai tânără.

„N-aș schimba nimic din viața mea, chiar dacă situația m-ar aduce de n ori în clipa respectivă. Singurul lucru pe care mi l-aș reproșa, dar nu în totalitate, este că nu am petrecut mai mult timp cu mama mea.

Au fost momente când puteam să-mi iau un răgaz, o pauză, să stăm să discutăm ca două prietene. Să vorbim ca două prietene, să povestim, să fiu cu ea. Ea a trăit prin succesul meu, mi-a plăcut foarte mult că a fost deschisă și echilibrată să nu-și forțeze copilul să devină campion, m-a lăsat pe mine să lupt și asta a fost foarte bine.

Mi-a plăcut să am răbdare până la viitoarea medalie, până la viitoarea performanță. Am realizat că alergăm după foarte multe obiective și e bine să stăm liniștiți. Suntem atât de dornici să realizăm obiective încât nu realizăm de câte lucruri ne ferește Dumnezeu”, a spus Larisa Iordache, conform prosport.ro.

Larisa are un palmares fabulos în gimnastică. O medalie bronz la Jocurile Olimpice, cu echipa, în 2012, la Londra. A câştigat atru medalii la Campionatele Mondiale, două de argint şi două de bronz. Are 16 medalii de Campionatele Europene, 7 de aur, 7 de argint şi 2 de bronz. De asemenea are şi trei medalii la Jocurile Mondiale Universitare, două de aur şi una de bronz.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed