Vestea momentului pentru vedeta lui Edi Iordănescu! Ar putea prinde mutarea carierei. Se va întâmpla după EURO 2024

Andrei Rațiu, fundașul dreapta care a fost integralist în partida României cu Ucraina, 3-0, în cadrul duelului de debut la turneul final din Germania, a atras atenția mai multor echipe europene. EURO 2024 oferă jucătorilor prilejul de a fi notați de către unele dintre cele mai puternice formații din Europa.

După 90 de minute de joc exemplar și în partida tricolorilor cu Belgia (0-2), românul ar putea fi propulsat, în viitorul apropiat, chiar în Premier League. Datorită prestației sale de la EURO, Rațiu a ajuns pe lista celor de la Brighton.

EURO 2024, rampă de propulsare pentru români!

De asemenea, și Genoa ar fi interesată de serviciile românului, conform as.ro.

Brighton rămâne, în continuare, cea mai spectaculoasă variantă, având în vedere că Premier League este catalogat drept fiind cel mai puternic campionat din Europa, cu cele mai bune stimulente financiare.

România are doi reprezentanți în fotbalul britanic: Radu Drăgușin, transferat la Tottenham, iarna trecută, și Adrian Mazilu, care așteaptă să debuteze la echipa mare a lui Brighton.

Andrei Rațiu mai are contract cu Rayo Vallecano până pe data de 30 iunie 2024. În cazul unui potențial transfer al românului, spaniolii trebuie să le datoreze oficialilor celor de la Villarreal un procent de 50% din drepturile federative ale fundașului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed