Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa ucrainenilor. I-a făcut praf în direct

După ce România a înregistrat eșec în cadrul partidei contra Belgiei (0-2), cel de-al doilea duel direct din faza grupelor la EURO 2024, tricolorii au fost numiți „găini” de către presa din Ucraina. Dumitru Dragomir nu a lăsat informația să treacă pe lângă urechile sale, fără a reveni cu o reacție.

Fostul președinte LPF nu a fost deloc mirat de îndrăzneala jurnaliștilor ucraineni. Dumitru Dragomir se aștepta la o astfel de înțepătura din partea rivalei, având în vedere că între România și Ucraina nu a existat prietenie vreodată.

România, umilită verbal de către ucraineni!

În cadrul duelului de debut la EURO, dintre România și Ucraina, tricolorii au câștigat categoric, scor final 3-0.

“Ce, am ouat pe teren de ne spun că suntem găini? Sunt ziarişti ca şi voi. Ei văd într-un anumit fel. Problema naţionalistă nu dispare la nicio ţară din lume.

Suntem găini, deşi găinile nu sunt galbene. Ei erau tot în galben. Ei sunt puicuţele noastre, ce erau? Ce respect, fratele meu? Când am intrat în comunitatea europeană, ei au fost singurii care s-au opus.

Populaţiile niciodată nu o să se împace, doar şmecherii de şefi. Dacă nu ne calificăm suntem nişte tâmpiţi. Chiar suntem nişte găini bete. O calificare nu se face doar pe terenul de fotbal.

Se mai face şi cu ajutoare mici. Interesul naţional să primeze. Asta este de când mă ştiu eu în lumea asta. La interes naţional nu există scuză. Cum să nu poţi pentru poporul tău?

Că o să spună unii că a fost blat. Şi mă doare la pălărie. Dacă poporul meu este fericit? Nu îmi place cuvântul. Dar îţi urmăreşti interesul. Depinde şi de ăia. Să vedem.

Cred că se termină 0-0 meciul, aşa cred şi eu. Ne doare la bască dacă o să scrie ucrainenii că va fi blat!”, a dezvăluit Mitică Dragomir, la Fanatik.

Pentru România urmează ultimul duel din faza grupelor la Campionatul European din Germania, cel contra Slovaciei, programat pe data de 26 iunie, de la ora 19.00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed