Dezvăluirea care îl va uimi pe Cristi Borcea! Fosta soţie a milionarului a spus adevărul. Ce relaţie are, de fapt, cu fiica sa vitregă

Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea, a recunoscut cum se înțelege cu fiica sa vitregă! Aceasta are o relație excepțională cu fiica partenerului său de viață și viitorul soț, Sorin Rap.

Beatrice a împlinit, de curând, frumoasa vârstă de 26 de ani, iar Mihaela Borcea nu a ezitat să-i transmită cea mai specială urare.

Dezvăluirea care îl va uimi pe Cristi Borcea!

Aceasta a ținut morțis să specifice faptul că, deși nu are același sânge cu fiica ei vitregă, tânăra reprezintă o binecuvântare pentru familie.

„Frumoasa mea fiică vitregă Beatrice. Nu avem același sânge, dar împărtășim aceeași dragoste. Acesta este singurul lucru care contează cu adevărat într-o FAMILIE. Draga mea fetiță, mă bucur că te am în viața mea. Astăzi, cu prilejul celei de-a 26-a aniversări, iți doresc să strălucești de fericire. Să-i cucerești pe cei din jur cu frumusețea ta și să uimești lumea înconjurătoare cu bunătatea ta.

Draga mea, îți doresc tot ce-i mai bun în viață, și mai ales sănătate, fericire, împlinire și armonie sufletească!”, a transmis Mihaela Borcea, pe conturile oficiale de socializare.

Mihaela și Cristi Borcea au divorțat în anul 2011, după 23 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună trei copii, băiatul Patrick şi pe gemenii Melissa şi Angelo.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed