Ce se întâmplă, de fapt, cu Kylian Mbappe. Selecţionerul Franţei a dat un mesaj misterios. Didier Deschamps a evitat un verdict

Selecţionerul Franţei omite să dea un verdict concret despre starea de sănătate a lui Kylian Mbappe. Va reveni sau nu, pe teren, atacantul naționalei Franței. Didier Deschamps îi bagă în ceață pe suporteri.

Kylian Mbappe s-a accidentat la meciul de debut la EURO 2024 al naționalei Franței și i-a cauzat o fractură nazală.

Ce se întâmplă, de fapt, cu Kylian Mbappe

În urma accidentări, atacantul echipei nu a fost pe teren la meciul cu Olanda, iar acest lucru a făcut să apară semne de întrebare, la care, Didier Deschamps evită să răspundă concret.

„Astăzi (duminică), nu este programat niciun meci, deci nu va juca nici acum (râde). Marți este unul și va fi mai bine pentru el decât vineri. Veți afla la timp dacă va fi titular.

Totul merge bine, s-a recuperat după lovitură. Hematomul se reduce în fiecare zi. Se obișnuiește și cu masca, care îi modifică și vederea. Se simte bine”, a explicat Deschamps, pentru Telefoot.

După 1-0 cu Austria și 0-0 cu Olanda, „Les Bleus” și-a asigurat locul în optimile de finală.

Pentru francezi urmează meciul cu Polonia, care se va disputa pe 25 iunie, marți, de la 19:00. Meciul va avea loc pe stadionul din Dortmund.

Pentru Polonia nu mai există șanse să iasă din grupe. Naționala lui Pribierz Michal a pierdut în ambele meciuri disputate până acum, 1-2 cu Olanda și 1-3 cu Austria.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed