Omul lui Răzvan Burleanu face scandal! Atac devastator la adresa arbitrului de la meciul cu Belgia. Acuzaţii dure la adresa fluierașului

Omul lui Răzvan Burleanu îl atacă pe arbitrul de la meciul României de sâmbătă seara. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, acuzații dure la adresa lui Szymon Marciniak.

România a terminat cu scorul de 0-2 în meciul cu Belgia, de sâmbătă seara. Tricolorii au cerut un penalty.

Omul lui Răzvan Burleanu face scandal!

Chiar dacă părea că fluierașul meciului a arbitrat fără cusur, se pare că a existat o fază controversată care a fost analizată dur de oficialii FRF.

Mihai Stoichiță îl acuză pe Szymon Marciniak că a luat decizii în defavoarea României, și susține cu tărie că arbitrii din camera VAR trebuiau să îl cheme pe acesta la marginea trenului, pentru a revedea faza.

“A refuzat să se ducă la VAR să verifice faza, dar asta înseamnă că nici arbitrii din camera VAR nu l-au semnalizat. Eu nu am văzut reluarea, dar dacă sunt tendințe de henț, trebuie să se ducă să vadă.

Dacă a refuzat, este o mare greșeală de arbitraj. A fost un arbitraj șmecheresc. Deși pare că a fost impecabil, întotdeauna a întors fazele împotriva ta. A părut hotărât să ia cele mai bune decizii. Este un tip abil. A fost pro Belgia”, a spus, la fanatik.ro, Mihai Stoichiță.

Următorul meci al României va fi cu Slovacia. Mercuri, de la 19:00, va fi ultima șansă a tricolorilor lui Edi Iordănescu să se califice în optimile de finală de la EURO2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed