Decizie de ultimă oră a lui Răzvan Burleanu! Ce a făcut şeful FRF după meciul cu Belgia. S-a aflat abia acum

Decizia luată de președintele Federației Române de Fotbal după meciul tricolorilor. Răzvan Burleanu nu a mai rezistat. Mihai Stoichiță a dat toate detaliile despre cele petrecute după 0-2 cu Belgia.

Tricolori lui Edi Iordănescu nu au reușit să se impună la meciul de sâmbătă cu Belgia, însă acest lucru nu i-a demoralizat pe jucători.

Decizie de ultimă oră a lui Răzvan Burleanu

La finalul meciului, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au mers în vestiarul tricolorilor acolo unde au încercat să le ridice moralul.

Oficialii FRF nu sunt dezamăgiți din cauza rezultatului. Au încredere în forțele echipei.

„Belgienii au jucători cu niște calități individuale extraordinare, trebuie să recunoaștem și că joacă și unde joacă. Noi am arătat bine ca echipă, sacrificiul și motivația extraordinară a băieților au făcut ca la un moment dat chiar să aibă ocazii de gol și un joc aplaudat de spectatorii români.

Dacă contra Belgiei reușești să faci astfel de faze în care să ajungi unu la unu cu portarul de ce nu ai putea să faci asta contra Slovaciei. Echipa a avut un comportament admirabil din punct de vedere al dăruirii și al orientării tactice.

Îl felicit pe Edi pentru treaba asta, a reușit să împiedice vedetele Belgiei. Nu suntem dezamăgiți, după meci ne-am dus în vestiar împreună cu președintele. I-am încurajat și le-am zis: «Suntem pe primul loc, chiar dacă am pierdut cu 2-0 în fața Belgiei. Puteți să fiți campionii grupei în ultimul meci»”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru fanatik.ro.

„Acest Campionat European ne-a unit foarte mult”

„Ai șanse în continuare să te califici, mergi pe mâna ta cu multă încredere și cu mult curaj și așa va fi. Asta este părerea noastră, am văzut și că jucătorii au rezonat cu ea. Erau amărâți! Nu pot să spun că era fericire în vestiar, dar se încurajau și spuneau că se poate repara orice oricând.

La multe echipe apar fel și fel de certuri de vestiar, dar nu este cazul la români. Se pare că acest Campionat European ne-a unit foarte mult din punct de vedere al echipei și uniunea asta este și cu staff-ul și cu suporterii.

Și amărăciunea pe care o sesizezi uneori în tribune este un stimul pentru toată lumea”, a mai declarat directorul tehnic de la FRF.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed