S-a decis soarta tricolorului! Echipa cu care urmează să semneze. Marius Șumudică a spus clar

Prestațiile tricolorului la EURO 2024 au atras multe oferte. Marius Șumudică a vorbit despre viitorul fostului său jucător. Va avea altă echipă la finalul campionatului european. Totul este sigur.

Florin Niță a fost obseravt de de patru echipe din Arabia Saudită, în urma prestațiilor de la primele două meciuri ale României de la EURO 2024.

S-a decis soarta tricolorului! Marius Șumudică a spus clar

Portarul lui Edi Iordănescu și-a terminat contractul cu Gaziantep și, potrivit lui Marius Șumudică, urmează să semneze cu o echipă din Arabia Saudită.

„Niță și-a terminat contractul, deja are patru oferte din Arabia Saudită. Cred că săptămâna asta semnează în Arabia Saudită, doi ani de contract în prima ligă din informațiile mele”, a declarat Marius Șumudică pentru fanatik.ro.

Portarul echipei naționale este cotat la 225 de mii de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Datorită lui Șumudică, Niță a fost titular la Gaziantep, iar acest lucru l-a readus pe portar la echipa națională. Astfel că, tricolorul nu a uitat binele pe care tehnicianul i l-a făcut.

„Am reușit să ating un vis pe care îl aveam din copilărie”

Șumi a dezvăluit mesajul pe care l-a primit de la Niță, după 3-0 cu Ucraina.

„Bună seara, tată! Voiam să vă spun că sunt recunoscător pentru ajutorul dumneavoastră. Voiam să vă mulțumesc pentru încrederea și bunătatea pe care mi-ați oferit-o! Cu ajutorul lui Dumnezeu și al dumneavoastră, am reușit să ating un vis pe care îl aveam din copilărie.

Vă doresc sănătate și cât mai multe echipe să le antrenați. Vă respect și vă iubesc! Doamne ajută!”, i-a scris Florin Niţă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed