Ladislau Boloni, dat afară de la Metz! Francezii i-au găsit deja înlocuitor. Ce se va întâmpla cu antrenorul român

Ladislau Boloni va fi dat afară de la Metz. Francezii i-au găsit deja înlocuitor, după ce echipa a retrogradat în Ligue 2. Românul mai are însă contract un an de zile.

Antrenorul le-a pus însă șefilor clubului anumite condiții pentru a pleca de la echipă, anunță jurnaliștii francezi.

Ladislau Boloni, dat afară de la Metz

Ladislau Boloni a retrogradat cu Metz în Ligue 2. Șefii clubului au găsi deja un alt antrenor, dar trebuie să ajungă la o înțelegere cu românul care mai are un an de contract.

Fancezii s-au orientat acum spre Stephane Le Mignan, fostul tehnician de la Concarneau, anunță Footmercato. Se pare că s-a ajuns deja la un acord cu tehnicianul, dar Boloni are mai multe condiții pentru a pleca.

Acesta a cerut să primească toți banii până la finalul contractului valabil până în vara anului 2025. Se pare că salariul ar fi de 70.000 de euro. Astfel, suma totală pe care o are de încasat este de 840.000 de euro.

Deocamdată, cele două părți nu s-au înțeles, așa că Ladislau Boloni este oficial antrenorul lui Metz.

Ofertă din Superliga pentru antrenorul român

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, declara, pentru ProSport că îl dorește pe Boloni în funcția de manager general.

”Eu o să fac tot posibilul, ce depinde de mine, ca să-l conving. Avem nevoie de specialiști care să ne ajute. Ca să ținem pasul cu echipele mai mici din străinătate ne trebuie cineva ca el să se dedice sută la sută și să vină cu idei noi.

Am vorbit anul trecut în vară, dar a fost o discuție ca între prieteni. El nu este genul care să discute când este sub contract cu o altă echipă. În ultimul an nu am mai vorbit despre asta, dar acum, după ce s-a întâmplat, o să-l sun.

Îl mai las câteva zile și apoi o să discutăm, să reluăm discuțiile și să vedem ce planuri are și dacă nu ar vrea să vină la noi.

Ca antrenor niciodată nu s-a pus problema. Poate pe o altă funcție. N-am vorbit cu el, știam că are un meci important și îmi pare rău că a pierdut. Dar să joci în 10 oameni 85 de minute și să câștigi meciul și să îl duci în prelungiri e un lucru extraordinar de mare.

Sigur o să discutăm cu el foarte curând. Ca manager ar fi binevenit. Are 30 de ani în fotbalul european și ne-ar putea ajuta cu foarte multe lucruri.

Și pentru marketing ar fi foarte bine ca el să vină. Iar el ar veni acasă, are o vârsta și ar fi bine și pentru el să se întoarcă acasă”, a transmis Dioszegi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Probleme mari pentru Gică Hagi! Jucătorii pe care nu îi poate folosi în următorul meci. Mesaj pentru Denis Alibec

Gică Hagi încearcă să găsească cele mai bune soluții...

Bombă în Moldova! Poli Iaşi a produs surpriza. Prima înfrângere pentru elevii lui Ioan Ovidiu Sabău

Bombă în Moldova. Liderul U Cluj a pierdut meciul...

Tragedie cumplită în fotbal! S-a stins din viaţă la doar 46 de ani. Cauza morţii, învăluită în mister

Tragedie cumplită în fotbal. Fabian Caballero, fostul jucător al...

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul lui Răzvan Burleanu. Meci crucial pentru cei de la FCSB

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed