Lovitură totală pentru Dan Petrescu! CFR Cluj îşi pierde vedeta. Suma pe care o va încasa echipa din Gruia

Lovitură totală pentru Dan Petrescu! CFR Cluj îşi pierde vedeta. Suma pe care o va încasa echipa din Gruia. Neluţu Varga nu a cedat tentaţiei şi urmează să îl cedeze pe jucător la Al Wahda, echipă care evoluează în Emiratele Arabe Unite.

Dan Petrescu îl pierde pe Philip Otele. Jucătorul în vârstă de 25 de ani urmează să plece de la CFR Cluj.

Lovitură totală pentru Dan Petrescu!

Un singur sezon a evoluat Otele la echipa lui Dan Petrescu. A reuşit să marcheze 18 goluri și are şi 8 pase decisive în competiția internă. A fost principalul marcator, la egalitate cu Florinel Coman. Patronul Neluțu Varga ar fi acceptat oferta în valoare de 4,5 milioane de euro, conform fanatik.ro. În calea mutării ar mai exista mici detalii contractuale care vor fi puse la punct în scurt timp.

Sursa citată susține că nigerianul va avea un salariu de 1,5 milioane în Emirate. Mutarea a fost confirmată și de Andrei Balmoș, impresarul fotbalistului. „Cluburile s-au înțeles, dar nu pot da detalii despre sume și negocieri. Mai sunt mici lucruri de pus la punct”, a spus agentul.

Dan Petrescu a recunoscut, în urmă cu câteva zile, că ar putea să-l piardă pe jucător. „Otele, pe care îl văd ca unul dintre cei mai buni din România, are niște oferte și zilele acestea se va decide ce va face. Clubul are nevoie de bani și dacă vine o ofertă foarte bună, sigur va pleca. Eu, ca antrenor, mi l-aș dori, dar dacă el află de o ofertă mai bună va trebui să plece. Prefer să iau un jucător care vrea să joace aici”, a spus Petrescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed