Avertisment pentru Edi Iordănescu! De ce a pierdut România cu Belgia. Englezii de la The Guardian au dezvăluit totul 

Avertisment pentru Edi Iordănescu. Presa internațională a analizat meciul România – Belgia din etapa a doua a grupelor. Cei mai mulți jurnaliști au vorbit despre diferența de valoare și subliniază faptul că ultima etapă va fi una extrem de complicată.

România – Slovacia se joacă, miercuri, de la ora 19.00, la Frankfurt. De la aceeași oră se va disputa și Belgia – Ucraina, la Stuttgart. Toate echipele au același număr de puncte.

Englezii de la The Guardian, avertisment pentru Edi Iordănescu

Presa internațională a remarcat faptul că victoria României cu Ucraina nu a fost întâmplătoare. Toți au evidențiat faptul că Belgia a meritat victoria.

 „Românilor le-a lipsit un atacant cinic!”, au titrat englezii de la The Guardian.

„De Bruyne a fost peste tot și și-a primit răsplata”, scrie și The Sun.

Cei de la Bild l-au remarcat pe Dennis Man. 

Curajoșii românii au ratat cea mai mare ocazie prin Man. Victorie eliberatoare pentru Belgia. Românii au fost curajoși și au ratat cea mai mare ocazie a părții secunde.”.

 „Belgia și-a revenit și a supus revelația grupei E. Învinsă luni, în meciul de deschidere, Belgia și-a revenit în grupa E cu o victorie (2-0) în fața României sâmbătă seara. Formația Domenico Tedesco a reușit o prestație convingătoare, cu Kevin De Bruyne marcând golul decisiv pe final de meci”, spun și cei de la L’Equipe

Italienii de la Gazzetta dello Sport au fost cu ochii pe Man și Mihăilă.

„Man și Mihăilă puteau întoarce meciul

 Repriza secundă de la Koln a fost mai echilibrată, Stanciu și colegii săi încercând să pătrundă mai ales prin centru. Man și Mihăilă, extremele care au promovat recent în Serie A cu Parma, și-au creat câteva ocazii bune, dar le-au ratat.

Nici Lukaku nu s-a deblocat, dar Belgia a făcut-o. Tielemans și De Bruyne au uimit România. Un alt gol i s-a anulat cu VAR atacantului (e al treilea la acest turneu), ţnsş trupa lui Tedesco s-a trezit din nou în lupta pentru «optimi», într-o grupă care este încă foarte deschisă”, au scris italienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed