Nicolae Dică a dezvăluit ce i-a cerut Gigi Becali la negocieri: ‘Eu asta vreau. Cum faci e treaba ta’

Nicolae Dică a vorbit despre negocierile pe care le-a purtat cu Gigi Becali înainte de a reveni la FCSB. Antrenorul a spus în cadrul unei conferințe de presă că finanțatorul echipei a avut o singură dorință.

„Am un lot mai tânăr decât la precedentul mandat, atunci era un lot numeros, cu mare experiență. Acum sunt jucători de mare perspectivă, în care am mare încredere. Filosofia clubului este de a crește jucătorii tineri și a-i vinde.

Ăsta este unul dintre lucrurile pe care mi le-a spus patronul echipei: ‘Trebuie să ai încredere în acești tineri, să le dai minute. Cum faci, tu știi, dar eu vreau să iau bani pe jucătorii tineri’.

Eu voi încerca să scot totul din ei, să dea randament iar clubul să câștige bani de pe urma lor. În același timp, să avem și rezultate”, a spus Dică.

FCSB va juca în compania celor de la FCU Craiova, duminică, 31 iulie, de la ora 22:30. Echipa lui Becali a avut un start de campionat slab. A reușit un rezultat de egalitate cu U Cluj (1-1) și a pierdut meciul cu Rapid (0-2).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed