Kevin De Bruyne, avertisment pentru colegii săi. Mesajul transmis de căpitanul Belgiei după meciul cu România: ‘Am jucat puțin mai bine decât în primul meci’

Kevin De Bruyne, omul meciului în Belgia – România 2-0, a avut un discurs tranșant la finalul partidei.

Jucătorul celor de la Manchester City a explicat de ce a câștigat echipa sa meciul cu tricolorii. Căpitanul belgienilor a avut și un mesaj pentru colegii săi.

Kevin De Bruyne, avertisment pentru colegii săi

Kevin De Bruyne (32 de ani) a fost mulțumit de jocul Belgiei. Acesta a declarat că prestația colegilor săi a fost mult mai bună decât în primul meci.

„Am făcut un joc bun ca echipă, am avut energia potrivită. Poate că nu am practicat încă jocul pe care ni l-am dorit, dar deja am făcut o partidă mult mai solidă față de meciul cu Slovacia. Ne-am creat multe ocazii și am obținut o victorie meritată. Trebuia să înscriem mai mult. Știam ce avem de făcut astăzi, victoria era necesară, iar acum trebuie să ne odihnim. Acum ne concentrăm pe ultimul meci din grupă și trebuie să-l câștigăm.

 Îmbătrânesc puțin, așa că vreau să demonstrez în acești ultimi ani cum mă comport ca un lider pe teren. Sper să-i pot ajuta pe jucătorii tineri, pentru că ne vor înlocui mai târziu, așa cum am făcut-o noi în ultimii 12 ani”, a declarat Kevin De Bruyne, potrivit hln.be.

Vertonghen, Casteels sau Doku le-au cerut fanilor să-i susțină mai mult.

„Cu Slovacia ne-am creat multe ocazii, dar nu am marcat. Astăzi a funcționat. Suntem mulțumiți de acest rezultat. Nu am intrat în panică în niciun moment, sunt multe naționale care au pierdut primul meci și au făcut ulterior un turneu excelent. Credem în calitățile noastre, sperăm ca toți belgienii să o facă”, a spus Jeremy Doku, după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Probleme mari pentru Gică Hagi! Jucătorii pe care nu îi poate folosi în următorul meci. Mesaj pentru Denis Alibec

Gică Hagi încearcă să găsească cele mai bune soluții...

Bombă în Moldova! Poli Iaşi a produs surpriza. Prima înfrângere pentru elevii lui Ioan Ovidiu Sabău

Bombă în Moldova. Liderul U Cluj a pierdut meciul...

Tragedie cumplită în fotbal! S-a stins din viaţă la doar 46 de ani. Cauza morţii, învăluită în mister

Tragedie cumplită în fotbal. Fabian Caballero, fostul jucător al...

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul lui Răzvan Burleanu. Meci crucial pentru cei de la FCSB

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed