Edi Iordănescu face anunţul nopţii! Le-a dat ordin tricolorilor: ‘Îi răsplătim pe români cu o calificare’ + Ce l-a nemulţumit la meciul cu Belgia

Edi Iordănescu, declarații uimitoare după înfrângerea suferită. Tehnicianul României a spus clar ce trebuie să facă tricolorii pentru meciul cu Slovacia. Se așteaptă la o calificare în optimile de finală.

Selecționerul echipei naționale nu este supărat pe jucătorii săi, după meciul de 0-2 cu Belgia.

Edi Iordănescu face anunţul nopţii!

Edi Iordănescu anunță că se vor strânge rândurile pentru meciul cu Slovacia, deoarece este conștient că, Grupa E, este o grupă „nebună”.

Selecționerul le mulțumește jucătorilor că au luptat până la capăt.

„Mulțumesc echipei. Ne-am luptat, am nu am cedat. Pentru asta sunt recunoscător. E foarte greu când pleci cu 0-1 din minutul 2, împotriva numărului 3 mondial. Am suferit în prima repriză.

În a doua repriză am avut o altă Românie, am avut ocazii, puteam întoarce rezultatul.

Tot timpul este loc de mai mult. Am cerut ca echipa să dea totul, iar ei au dat totul. Băieții ăștia au ținut România pe primul loc, au învins Ucraina, suntem la mâna noastră.
M-am supărat la golul 2. Acum trebuie să ne recuperăm și să ieșim cu un rezultat pozitiv în meciul cu Slovacia.

Este o grupă nebună, e un moment important. E un moment de răscruce pentru noi. E momentul adevărului pentru toată lumea.

Am simțit o emulație incredibilă, dar acum e momentul în care trebuie să strângem rândurile. E momentul pozitivității, în care trebuie să ne arătăm aprecierea pentru această generație. Această generație va aduce calificarea în fazele eliminatorii. Sunt sigur de asta!”, a spus Edi Iordănescu, în direct la ProTV, la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed