Elias Charalambous l-a dat afară imediat! Jucătorul care pleacă de la FCSB. Gigi Becali nu s-a impus

Jucătorul lui Elias Charalambous a plecat de la FCSB în căutarea unei noi provocări. Gigi becali nu a avut nimic de spus despre acest lucru. Anunțul a fost făcut chiar de fotbalist pe rețelele de socializare.

FCSB vrea să își întărească lotul cu jucători cât mai buni, pentru a putea face față în Europa, și dă afară jucătorii care nu aduc niciun plus la echipă.

Elias Charalambous l-a dat afară imediat!

După o accidentare „stupidă”, așa cum a numit-o chiar jucătorul, Dan Spătaru nu a pus piciorul pe teren deloc în acest sezon.

Potrivit mesajului postat pe pagina sa de Instagram, acesta a dat jos tricoul roș-albaștrilor, și urmează să se întoarcă la Kids Tâmpa Brașov, echipa care l-a împrumutat la echipa condusă de Elias Charalabous.

„Un an greu din cauza unei accidentări stupide. Acum sunt gata pentru o nouă provocare. Sunt 100% recuperat. Mulțumesc, FCSB, pentru sprijinul oferit cu recuperarea!

Ne despărțim, dar rămâneți în sufletul meu. Mi-ar fi plăcut să fi fost campioni împreună. Jucătorii FCSB, o nouă familie. Succes, campionilor!”, a transmis Dan Spătaru pe rețelele de socializare.

Gigi Becali a plătt suma de 30.000 de euro oficialilor echipei din Brașov pentru împrumutul jucăorului care este cotat la 50.000 de euro

Atacantul a evoluat constant la FC Brașov, în sezonul 2023-2024, unde a marcat 4 goluri și oferind 3 pase decisive, în 22 de meciuri în Liga 2.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed