Horaţiu Moldovan, trecut pe linie moartă! Vestea care a venit înaintea meciului cu Belgia. Gestul făcut de spaniolii de la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan va fi trecut pe linie moartă. Portarul transferat de la Rapid nu a jucat niciun minut pentru echipa sa de club și a anunțat că vrea să plece. Nu va mai avea loc nici pe banca de rezerve.

Spaniolii de la Atletico Madrid au reacționat imediat când au auzit ce vrea să facă internaționalul român. Moldovan mai are contract până în vara anului 2027.

 Spaniolii îi caută înlocuitor lui Horaţiu Moldovan

Horațiu Moldovan (26 de ani) a fost transferat în iarna acestui an de Atletico Madrid. A stat însă pe bancă și nu i s-a oferit ocazia să joace niciun minut. Fostul portar al celor de la Rapid s-a săturat de această situație și a anunțat că vrea să plece la ală echipă. 

Atletico Madrid ar fi luat deja măsuri și a început să caute un alt portar, asta după ce și Jan Oblak vrea să plece, anunță presa din Spania.

O varianta ar fi Ilya Pomazun (27 de ani). Rusul a jucat sub formă de împrumut în ultimul sezon la Ural. Dar acum trebuie să revină la CSKA Moscova.

”Poarta lui Atletico Madrid poate suferi schimbări din cauza unei plecări neașteptate a lui Oblak. Sau din cauza plecării iminente a lui Moldovan. O decizie complet logică pentru Moldovan, care nu a jucat încă niciun minut. Se pare că viitorul portarului de 26 de ani este departe de Metropolitano. Cu atât mai mult după ce a văzut că participarea sa la EURO 2024 a fost afectată.”, a relatat presa din Spania.

Moldovan a mai avut și alte oferte, dar a ales-o pe Atletico Madrid.

”Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, așa pe românește. Nu știu dacă vara asta, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunități apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid.

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European și apoi vedem ce oferte apar”, a declarat Horațiu Moldovan la podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoroiu”.

Românul mai are contract cu actuala sa echipă până în vara anului 2027.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed