Valeriu Iftime, prima reacție după ce a fost suspendat din fotbal timp de 6 luni. Ce îl deranjează pe finanțatorul de la FC Botoșani: ‘Nu-mi face cinste să jignesc un om’

FRF a decis să-l suspende din fotbal pe Valeriu Iftime timp de 6 luni în urma unor declarații jignitoare făcute de finanțatorul moldovenilor la adresa arbitrului Horațiu Feșnic. Incidentul a avut loc în luna mai a acestui an.

Astfel, Iftime nu va putea reprezenta clubul în această perioadă și nu va putea semna nici documente în numele clubului. Aceste lucruri nu îl afectează pe șeful moldovenilor, în schimb altceva îi deranjează.

„Eu mă simt prost, starea asta de om nociv în fotbal mă deranjează enorm. Numai să spună cineva că sunt un om rău, nociv, indiferent de domeniu, și mă simt prost. Vreau să fiu un om bun, milostiv, credincios, să nu am niciun fel de dușman. Până la urmă, în fotbal depun energie, muncesc. Îmi pare rău că am spus lucruri rele după meciul cu Craiova. Nu-mi face cinste să jignesc un om.

Îmi pare rău pentru faptul că uneori, purtat de nervozitate și de tensiunea meciului, se întâmplă astfel de lucruri.

Mi-am cerut scuze, am cerut să vorbesc cu el să-mi cer scuze direct fără a primi ceva, doar pentru a fi liniștit. Mai greșim atunci când ne ia valul. Nu sunt un om periculos, violent, ba din contră, cred că sunt împăciuitor. Când ți se spune că ești periculos, sigur că te doare”, a reacționat Iftime la Pro Arena.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed