Decizia de ultimă oră a celor de la Parma! I-au stabilit prețul lui Dennis Man. Ce se întâmplă după EURO 2024

Șefii de la Parma au luat decizia în ceea ce îl privește pe Dennis Man. Internaționalul român mai are contract cu italienii până în vara lui 2025, iar aceștia încearcă să aranjeze un transfer pentru a nu-l pierde liber de contract.

Asta dacă Man nu decide să prelungească înțelegerea cu nou promovata în Serie A. Două echipe de top din Europa ar fi pus ochii pe jucătorul în vârstă de 25 de ani.

Decizia de ultimă oră a celor de la Parma

Parma încearcă să-i prelungească contractul lui Dennis Man, dar deocamdată cele două părți nu au ajuns la o înțelegere. Jurnaliștii de la sportparma.com susțin că italienii sun dispuși să-i scadă prețul pentru a putea să-l vândă. Astta în contextul în care în urmă cu câteva săptămâni spuneau că nu acceptă o ofertă mai mică de 18 milioane de euro.

Acum, Parma ar fi dispusă să-l dea și cu 12 milioane de euro. Chiar și așa, profitul „Cruciaților” ar fi de 1 milion de euro. În 2021, românul a fost transferat pentru 11 milioane de euro de la FCSB.

West Ham, Borussia Dortmund sau Lyon sunt se pare interesate de serviciile jucătorului care a făcut senzație sezonul trecut în Serie B, ajutându-și echipa să promoveze.

În aces moment, cota sa de piață este de 9 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Dennis Man a fost inclus în echipa etapei la EURO 2024

Spaniolii de la Marca l-au remarcat pe Man în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina. Românul a fost inclus în echipa de start ideală a primei etape din faza grupelor.

Echipa de start ideală a primei etape: Verbruggen (Olanda) – Hernandez (Franța), Hancko (Slovacia), Bastoni (Italia), Carvajal (Spania) – Fabian (Spania), Kante (Franța), Dennis Man (România) – Musiala (Germania), Gakpo (Olanda), Arda Guler (Turcia).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed