Edi Iordănescu rupe tăcerea! Cum vrea să o bată pe Belgia. Dezvăluiri incendiare înaintea meciului + Ce schimbări urmează să facă

Selecționerul României, Edi Iordănescu rupe tăcerea! Cum vrea să o bată pe Belgia în următoarea partidă de la EURO 2024. Dezvăluiri incendiare înaintea meciului. Selecţionerul a dezvăluit şi ce schimbări urmează să facă în echipa de start.

Edi Iordănescu pune la punct ultimele detalii pentru confruntarea cu Belgia de mâine seară. Acesta este convins că a făcut cele mai bune alegeri tactice și că elevii săi vor reușii să presteze cel mai bun fotbal.

Edi Iordănescu rupe tăcerea!

România a învins Ucraina cu scor de neprezentare în etapa de debut a Campionatului European din Germania. Pentru echipa națională urmează meciul cu Belgia, sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00. Înainte de meciul de la Koln, selecționerul României a fost prezent la conferința de presă.

Edi Iordănescu a vorbit la superlativ despre naționala Belgiei. A anunțat însă că jucătorii săi vor lupta până în ultimul minut pentru a își îndeplini obiectivul: calificarea în ”optimi”.
Tehnicianul a declarat că nu va face multe schimbări în primul 11, față de cel utilizat în meciul cu Ucraina.

”Nu-mi place să fac comparații între echipe, vorbim de o nouă provocare. Vorbim de locul 3 mondial, care are jucători valoroși. Sunt sigur că suntem pregătiți și așteptăm această provocare. Clar că sunt experiențe fantastice.

Trebuie să ne ridicăm, să ne organizăm, să fim exacți și să avem momentele noastre în care să ne facem fotbalul. Rezultatele nu le putem controla noi, dar o să rămânem focusați la ce putem să facem. Am fost mereu la mâna noastră și trebuie să rămână așa.

Le-am trimis un mesaj de echilibru, e clar că îți dorești să te echilibrezi cât mai repede după o victorie ca asta. Știți că eu am condamnat aceste stări diametral opuse. Fotbalul se schimbă imediat, contează mulți factori. Noi am crezut mereu în procesul nostru, dacă este unul corect și rezultatul o să vină. Eu știu că lumea analizează doar jocul și rezultatul, dar contează și ce se întâmplă în spate.

Fiecare are dreptul la opinie. Echipa a demonstrat că după mult timp, România a scos capul la suprafață. Am încredere că putem produce lucruri deosebite. Mereu am spus că am încredere în potențialul fotbalistului român. Când se va termina acest turneu pentru noi, îmi doresc ca această echipă să fie un factor pozitiv pentru tineri, să inspirăm. Am început foarte bine acest turneu, iar încrederea mea pentru echipă este mereu”.

Selecționerul are încredere!

Trebuie să avem o strategie foarte bine definită. Sunt factori pe care nu-i poți influența și te pot trimite într-o direcție sau alta. Veți vedea schimbări, multe nu vor fi. Cu toate că va fi un consum mare de energie, dar vor avea o prestație pe care românii noștri o așteaptă.

Ar înseamna istorie (n.r. victoria cu Belgia și calificarea în optimi) și un exemplu fantastic pentru România. După acest joc, românii s-au adunat înspre națională. Am simțit o unitate, am simțit încredere, speranță. Lucrurile astea ne motivează.

Toți suntem foarte motivați și suntem pregătiți să dăm tot ce e mai bun. Adversarul este unul colosal, asta e realitate. Într-un joc au 4-5 ocazii imense și suntem conștienți de asta. O să ne punem în slujba tricolorului și sperăm ca la final să obținem calificarea mai departe. Dacă se va întâmpla asta va fi o șansă în plus să gestionăm ultimul meci. Dar după joc o să vedem ce se va întâmpla.

Ne cunoaștem adversarii și ei ne cunosc pe noi. Avem și primul joc pe care l-am analizat foarte bine și știm ce să facem. De la mijloc în sus, orice jucător al Belgiei poate să facă diferența.

Ne dorim calificarea, acesta este obiectivul. Totul trebuie luat pas cu pas. Dacă un punct este suficient, atunci este bine venit. Noi ne dorim să scoatem totul din acest meci”, a declarat Edi Iordănescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed