Cum îl poate îmbogăţi Dennis Man pe Gigi Becali. Dezvăluiri de senzaţie despre mutarea tricolorului. În joc e o sumă importantă,

Cum îl poate îmbogăţi internaționalul român, Dennis Man pe Gigi Becali. Dezvăluiri de senzaţie despre posibila mutare a tricolorului. În joc e o sumă importantă de bani dacă fotbalistul va fi transferat.

Dacă Dennis Man va fi vândut de Parma, Gigi Becali va beneficia și el de o parte din suma încasată de italieni. Clauza din contractul românului îl ajută pe latifundiarul din Pipera să încaseze o sumă frumoasă de bani.

Cum îl poate îmbogății Dennis Man pe Gigi Becali?

Becali va încasa o altă sumă de bani dacă cei de la Parma îl vor vinde pe Man. Echipa patronată de Kyle Krause, l-a cumpărat în ianuarie 2021 pe român cu 11 milioane de euro.
Cota lui Dennis a ajuns acum la 9 milioane de euro, dar Parma cere dublu pentru a fi de acord să renunţe la jucătorul român.

S-a zvonit că Borussia Dortmund a pus ochii pe român. Acum s-a aflat că și West Ham s-a interesat de serviciile acestuia.

Man a contribuit la toate cele 3 goluri ale României din meciul cu Ucraina de la EURO 2024.

Potrivit digisport.ro, Becali va primi și el 5% din profitul pe care îl va înregistra Parma în urma transferului lui Man. Astfel, dacă italienii îl vor vinde cu 18 milioane de euro, patronul de la FCSB va mai primi 900.000 de euro, după ce a încasat 11 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed