Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! Ce se va întâmpla la ultimul meci al tricolorilor de la EURO 2024. UEFA tocmai a făcut anunţul

Vestea momentului pentru selecționerul Edi Iordănescu! Ce se va întâmpla la ultimul meci al tricolorilor de la EURO 2024. UEFA tocmai a făcut anunţul despre problema apărută pe parcursul meciurilor.

Băieții lui Edi Iordănescu vor juca la Frankfurt ultimul meci din grupele EURO 2024. Gazonul arenei a avut de suferit în partida dintre Anglia și Danemarca. UEFA a promis că problemele vor fi remediate fără probleme, în timp util.

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu!

Gazonul de pe Frankfurt Arena a fost foarte afectat la ultimul meci. Personalul de la stadion recupera după joc bucăţile smulse de ghetele jucătorilor. Naționala României va juca pe acest stadion ultimul meci din grupele EURO 2024.

UEFA a asigurat că s-au luat măsuri pentru îmbunătățirea suprafeței de joc. ”UEFA şi consultanţii săi independenţi au lucrat îndeaproape cu echipa de teren din Frankfurt în pregătirea turneului pentru a garanta condiţii optime de joc şi s-a văzut că evaluarea generală a gazonului s-a îmbunătăţit constant în cursul sezonului încheiat.

Este în vigoare un plan detaliat de întreţinere pentru a aborda probleme specifice şi să îmbunătăţească în continuare calitatea înaintea viitoarelor partide de la locul de desfăşurare.”, spune UEFA.

Următorul meci de la Waldstadion va fi cel dintre Germania şi Elveţia. România va înfrunta Slovacia tot acolo miercurea viitoare, în ultimul său joc din grupă.

La Frankfurt se va juca și un meci din optimile de finală pe 1 iulie. Profesorul Steve Haake, din grupul de cercetare în inginerie sportivă de la Universitatea Sheffield Hallam, a spus că gazonul a fost instalat prea târziu.

”Când ai 58.000 de fani, toţi respiră, devin foarte pasionali şi asta va crea o mie de kilograme de umiditate per oră. Terenul a devenit umed şi asta a exacerbat problema.”, a spus Steve Haake.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed