Legendara Larisa Iordache s-a reinventat! Anunţ de senzaţie făcut de fosta mare gimnastă. Dezvăluiri şi imagini de senzaţie / Foto

Legendara Larisa Iordache s-a reinventat! Anunţ de senzaţie făcut de fosta mare gimnastă. Dezvăluiri şi imagini de senzaţie ale marii campioane. Fosta sportivă are un palmares de invidiat în gimnastică.

Acum, Larisa Iordache trece la un alt nivel. Este antrenoare şi vrea să facă performanţă şi din această postură.

Legendara Larisa Iordache s-a reinventat!

Larisa Iordache antrenează copii, inițiere și performanță, la CS Dinamo. Vrea să scoată pe bandă rulantă noi campioni. În gimnastică a avut rezultate fabuloase. A cucerit o medalie bronz la Jocurile Olimpice, cu echipa, în 2012, la Londra.

Are patru medalii la Campionatele Mondiale, două de argint şi două de bronz. Deţine 16 medalii de Campionatele Europene, 7 de aur, 7 de argint şi 2 de bronz. Mai mult, are în palmares şi trei medalii la Jocurile Mondiale Universitare, două de aur şi una de bronz.

Acum, fosta mare gimnastă le împărtăşeşte copiilor din experienţa sa, conform prosport.ro. „Cred că lucrurile s-au schimbat foarte mult, e vorba de o schimbare rapidă și continuă. Copiii sunt diferiți față de noi. Mai am și eu momente când mă lupt cu mentalitatea mea, pentru că și eu îmi spun că la mine funcționat atât de repede…

Însă acum trebuie să ai multă răbdare, trebuie să fiu un om cald. Eu am prins niște antrenori foarte dedicați, depinde cum funcționează, dacă ai finețe ca antrenor, cred că poți aduce un copil la un potențial maxim.

Copiii renunță foarte ușor azi… Vor avea și beneficii pe termen lung, dacă vor munci

Contează totul în jurul lor: antrenorii, părinții, prietenii. Eu sunt mai blândă, eu mă atașez mult prea tare de copii, mi-am propus să existe o barieră, o păstrez, e o barieră de respect. Îmi doresc să fiu persoana pe care mi-am dorit-o eu când eram mai mică”, a spus Larisa Iordache.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed