Ianis Hagi s-a dezlănțuit! Răspuns dur pentru contestatari. Ce a spus înaintea duelului cu Belgia

România s-a impus în duelul direct cu Ucraina, 3-0, în cadrul primului meci din faza grupelor, la Campionatul European din Germania! Ianis Hagi a fost introdus în teren în minutul 62, înlocuindu-l pe Dennis Man.

Internaționalul român a transmis un mesaj pentru contestatari, la scurt timp după ce a ajutat naționala să bifeze o victorie istorică la EURO 2024. Hagi Jr. le-a făcut o promisiune fanilor.

Ianis Hagi s-a dezlănțuit!

La începutul anului 2022, internaționalul român a fost grav accidentat. A suferit o o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, care l-a ținut departe de teren timp de un an.

În cadrul unui interviu, Ianis a vorbit, cu durere, despre momentele ce l-au făcut neputincios în cea mai importantă perioadă din cariera sa.

”A fost cel mai jos moment al meu în fotbal. Mi-am dat seama că în fotbal totul se uită foarte repede, se șterge cu buretele extrem de repede tot ce ai făcut. Mi-am dat seama că trebuie să urc din nou Muntele Everest pentru a arăta cine sunt.

A fost o motivație, o ambiție destul de mare a mea. Lumea nu credea că pot să revin. În continuare lumea crede că nu pot să fac anumite chestii sau nu merit să fiu în anumite locuri.

Atâta timp cât sunt liniștit și știu că am dat totul, nu am ce spune. Dumnezeu a avut grijă de mine. Am mare încredere în Dumnezeu și sunt sigur că momentul meu va veni.

Acesta este fotbalul. Azi faci ceva, mâine nu mai ești. Sunt aici, am demonstrat și voi demonstra în continuare. De acum încolo se va vedea cea mai bună versiune a mea!”, a spus Ianis Hagi, potrivit frf.tv.

După ce și-a încheiat perioada de împrumut la Deportivo Alaves, mijlocașul este așteptat înapoi pe Ibrox. Românul se află sub contract cu Rangers până în anul 2026.

Conform presei britanice, gruparea din Scoția urmărește să-l vândă pe internațional în cel mai scurt timp.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed