Vedeta lui Edi Iordănescu nu s-a mai abţinut! Mesaj incredibil pentru Marius Şumudică. Ce i-a spus după victoria cu Ucraina

Vedeta lui Edi Iordănescu nu s-a mai abţinut! Mesaj incredibil pentru Marius Şumudică. S-a aflat ce i-a spus după victoria cu Ucraina. Abia acum s-a aflat totul. Tehnicianul a fost extrem de emoţionat atunci când a văzut mesajul.

Vedeta lui Edi Iordănescu l-a surprins pe Marius Şumudică. Asta după ce Florin Niţă a închis poarta la meciul cu Ucraina, de la EURO 2024.

Vedeta lui Edi Iordănescu nu s-a mai abţinut!

Mesaj emoţionant al lui Florin Niță pentru Marius Şumudică. Portarul celor de la Gaziantep traversează o formă de zile mari. Spune că pentru asta un mare merit îl are și fostul său antrenor, Marius Șumudică.

”Bună seara, tată! Voiam să vă spun că sunt recunoscător pentru ajutorul dumnevoastră.

Voiam să vă mulțumesc pentru încrederea și bunătatea pe care mi-ați oferit-o! Cu ajutorul lui Dumnezeu și al dumnevoastră, am reușit să ating un vis pe care îl aveam din copilărie.

Vă doresc sănătate și cât mai multe echipe să le antrenați. Vă respect și vă iubesc! Doamne ajută!”, a fost mesajul pe care Niță i l-a trimis lui Șumudică, conform fanatik.ro.

Programul României din Grupa E, EURO 2024

Luni, 17 iunie 2024
ROMÂNIA – Ucraina (Munchen) 3-0
Belgia – Slovacia (Frankfurt) 0-1

Sâmbătă, 22 iunie 2024
Slovacia – Ucraina (Dusseldorf) – 16:00
Belgia – ROMÂNIA (Koln) – 22:00

Miercuri, 26 iunie 2024
Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt) – 19:00
Belgia – Ucraina (Stuttgart) – 19:00.

Pentru tricolori urmează un meci infernal. Băieţii lui Edi Iordănescu joacă sâmbătă, de la ora 22.00, cu Belgia, favorita grupei. Momentan, România este liderul surpriză al grupei. Are 3 puncte şi un golaveraj de 3-0. În cazul în care nu pierde cu Belgia, România este ca li calificată în optimile turneului final din Germania.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed