Probleme mari pentru rivalul lui Max Verstappen! Ar putea rămâne în afara grilei. Situaţie incredibilă în Formula 1

Probleme mari pentru rivalul lui Max Verstappen! Ar putea rămâne în afara grilei. Situaţie incredibilă în Formula 1. Este vorba despre unul dintre piloţii care i-au pus probleme olandezului zburător în acest sezon din Marele Circ.

Rivalul lui Max Verstappen, Carlos Sainz riscă să rămână fără echipă. Tocmai a făcut un anunţ înaintea cursei din Spania.

Probleme mari pentru rivalul lui Max Verstappen!

Pilotul spaniol, cel care se află în multe dueluri cu Max Verstappen, va pleca de la Ferrari. Locul său va fi luat de către Lewis Hamilton. Mutarea se va produce din sezonul viitor. Până atunci, vrea să-şi ia revanşa în Barcelona, după ce cursa din Canada a fost cu adevărat de coşmar pentru Ferrari.

Carlos Sainz, care mai are contract cu Ferrari până la finalul acestui sezon, nu a luat încă o decizie în privinţa viitorului său. În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri legate de o ofertă a celor de la Williams pentru pilotul spaniol, dar nimic nu a fost confirmat.

Înaintea weekend-ului de la Barcelona, Carlos Sainz a anunţat că va lua o decizie în curând. Vrea însă câteva zile acasă, pentru a avea suficient timp la dispoziţie pentru a lua cea mai bună decizie.

„Voi lua o decizie în curând. Nu vreau să mai aştept prea mult pentru că îmi ocupă mintea cu alte lucruri. Nu sunt sigur unde voi merge, încă nu m-am hotârât pe ce drum o voi lua. Nu sunt 100% sigur, discut mereu cu echipa mea, dar mai am nevoie de câteva zile acasă. Au fost câteva săptămâni pline şi nu am avut timp să iau o decizie”, a declarat Carlos Sainz, conform marca.com.

Formula 1 revine în Europa cu o cursă crucială. La acest sfârşit de săptămână are loc Marele Premiu al Spaniei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed