Nicolae Stanciu, vedetă în Belgia! Adversarii de la EURO 2024 se tem de tricolor. Anunţul făcut înaintea meciului direct

Nicolae Stanciu este vedetă în Belgia. Adversarii de la EURO 2024 se tem de tricolor.  Youri Tielemans, jucătorul lui Aston Villa l-a lăudat pe căpitanul naționalei României înaintea meciului direct.

Partida dintre România şi Belgia se joacă sâmbătă, de la ora 22:00, la Koln. În primul meci de la EURO 2024, tricolorii au învins Ucraina, scor 3-0. Belgienii au pierdut surprinzător în fața Slovaciei, 0-1. 

Nicolae Stanciu, lăudat de belgieni înaintea meciului direct

„Diavolii roşii” l-au remarcat pe Nicolae Staniu și au doar cuvinte de laudă. Internaționalul român a avut o prestație foarte bună în meciul cu Ucraina, în care a și marcat în minutul 29. Sofa Score i-a acordat una dintre cele mai mai note 7,5. 

Youri Tielemans, jucătorul lui Aston Villa, a vorbit despre căpitanul României la conferinţa de presă premergătoare meciului cu România.

„Nu știu dacă românii vor fi motivați suplimentar pentru că este vorba despre un meci cu Belgia. Noi ne concentrăm la prestația noastră. E clar, vor fi și ei pregătiți.

Eu îl cunosc pe Stanciu, îi știu calitățile, am jucat alături de el. Și ceilalți colegi ai lui vor fi dornici să aibă o prestație bună. Suntem conștienți că orice meci este foarte important la un Campionat European. Să pierzi o dată nu este un dezastru, însă acum este obligatoriu să câștigăm. Dacă vom profita de ocazii, sunt convins că vom învinge sâmbătă.

Nu știu dacă voi fi titular contra României. Eu sunt gata să joc, la fel ca toți ceilalți. Selecționerul anunță echipa doar înainte de meci. Știm ce avem de făcut și e obligatoriu să câștigăm pentru a ne califica în următoarea fază. A fost multă frustrare după partida cu Slovacia, însă așa e fotbalul. Trebuie să arătăm caracter”, a spus Youri Tielemans, la conferința de presă, potrivit Het Laatste Nieuws.

România şi Belgia se întâlnesc sâmbătă, de la ora 22:00. Partida care se dispută la Koln.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed