David Popovici rupe tăcerea! Cum vrea sportivul să-şi bată toţi adversarii. Dezvăluiri înaintea finalei

David Popovici rupe tăcerea! S-a aflat cum vrea sportivul să-şi bată toţi adversarii. Dezvăluiri înaintea finalei de la 200 de metri. Sportivul a câştigat medalia de aur la 100 de metri liber, dar nu vrea să să oprească aici.

David Popovici continuă goana după medalii la Campionatele Europene de la Belgrad. Urmează o nouă cursă pentru medalie.

David Popovici rupe tăcerea!

David Popovici a dezvăluit cum va aborda finala la 200m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Campion european în proba de 100 de metri liber, înotătorul român va lupta pentru încă o medalie în competiţia continentală din Serbia.

Sportivul va reveni în bazin de la ora 19:36, în finala probei de 200 de metri liber. Va fi ultima sa cursă de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Vineri a fos o zi plină pentru Popovici la Belgrad.

Românul a obţinut calificarea în finala la 200 de metri liber şi a participat şi în finala la 4×100 de metri liber, alături de Patrick Dinu, George Raţiu şi Alexandru Szilagyi. Ştafeta României a încheiat pe locul 5.

Strategia lui Popovici pentru finală nu este gata încă. „Pași mici, cum am făcut întotdeauna, a funcționat mereu”, a spus David Popovici, conform gsp.ro.

Românul nu s-a oprit aici. A făcut dezvăluiri şi despre finala de la 4×100 de metri. „Finala a fost foarte tare. Le-am zis înainte băieților că singurul obiectiv pe care îl avem este să încercăm să le oferim un avantaj cât mai mare celorlalți din echipă. Sau să menținem avantajul, de exemplu, în cazul lui Patrick, care a fost ultimul. Cele mai bune curse de ștafetă ies atunci când te gândești la ceilalți și ne ajutăm reciproc”, a mai spus Popovici, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed