David Popovici face senzaţie! Campionul român, în formă maximă înaintea Jocurilor Olimpice 2024. Nu le-a dat nicio şansă adversarilor

David Popovici face senzaţie! Campionul român, în formă maximă înaintea Jocurilor Olimpice 2024. Nu le-a dat nicio şansă adversarilor. Sportivul câştigă curse pe bandă rulantă la Campionatele Europene de la Belgrad.

David Popovici continuă evoluţiile foarte bune la Europene. A reuşit calificarea în finala de la 200 de metri liber.

David Popovici face senzaţie!

David Popovici s-a calificat, joi, în finala probei de 200 m liber cu cel mai bun timp, la Campionatul European de nataţie de la Belgrad. Sportivul dinamovist antrenat de Adrian Rădulescu a încheiat semifinalele cu timpul 1:46.15. El a concurat în a doua semifinală, pe culoarul 4. Finala este programată vineri, la ora 19:36.

După aurul obţinut în proba de 100 de metri liber, David Popovici a ajuns şi în finala probei de 200 de metri liber. Ultimul act, cel decisiv pentru medalii, va fi vineri seară, de la ora 19:36.

Mai mult, pentru Popovici a fost o zi perfctă. A reuşit să prindă şi finala de la ştafetă, cu echipa masculină a României. A sărit ultimul în bazin şi a dus România de pe locul 6 pe locul secund. Această poziţie este egală cu finala pentru medalii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed