S-a aflat adevărul despre Florinel Coman! Ce salariu va avea tricolorul la noua echipă. Gigi Becali a făcut dezvăluiri complete

S-a aflat adevărul despre cel mai în formă fotbalist de la FCSB, Florinel Coman! Ce salariu va avea tricolorul la noua echipă la care va evolua. Patronul Gigi Becali a făcut dezvăluiri complete despre jucătorul său.

Înțelegerea dintre arabii de la Al Duhail și FCSB este aproape de final. Conducerea echipei din Qatar a plătit clauza de reziliere de 5 milioane de euro a românului. Gigi Becali l-a cedat în cele din urmă pe atacant.

Gigi Becali, dezvăluiri complete!

Becali a dezvăluit ce salariu va încasa Florinel Coman în Qatar. Transferul fotbalistului la Al Duhail încă nu este finalizat, dar „Mbappe de România” este aproape de plecarea de la FCSB.
Latifundiarul din Pipera va încasa 5 milioane de euro pentru Coman, cât este clauza de reziliere. Afacerea va fi una profitabilă şi pentru sportiv, care va avea un salariu uriaş.

„De ce e proastă (n.r. vestea)? Lasă, să se ducă băiatul, ia 2 milioane de euro pe an. Arabii (n.r. qatarezii), ei au băgat. Duhail, de trei zile. Ne bagă banii acum, gata. Ce, stă FCSB în unul sau doi sau trei jucători? Face Domnul, de te duce și în primăvara de Champions League. Dar ce crezi?“, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

FCSB s-a reunit după vacanță și au plecat în cantonament în Olanda.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed