Anunţul momentului pentru Elias Charalambous! Unde va juca FCSB meciul contra israelienilor. Avantaj important pentru campioana României

Anunţul momentului pentru antrenorul roș-albaștrilor, Elias Charalambous! Unde va juca FCSB meciul contra israelienilor din preliminariile Champions League. Campioana României are un avantaj important în această situație.

Elevii lui Elias Charalambous se pregătesc pentru meciurile din preliminarii. FCSB și-a aflat adversara din primul tur dar și posibila adversară din turul doi, dacă vor reușii să se impună în prima partidă.

Anunțul momentului pentru Elias Charalambous!

Dacă vor trece de formația Virtus din San Marino, campionii României, o vor întâlni în turul 2 preliminar al UCL pe Maccabi Tel Aviv, reprezentanta Israelului. Reprezentanta României a avut parte de o tragere la sorți bună. A scăpat de PAOK și Sparta Praga, unele din cele mai puternice adversare.

Un avantaj important pentru FCSB poate fi faptul că meciul retur, nu se va juca la Tel Aviv din cauza războiului dus în Fâșia Gaza cu Hamas, ci pe teren neutru. Sezonul trecut, Maccabi a jucat în Serbia, la Topola, acum este foarte probabil ca meciul să se joace în Ungaria.

Jurnaliștii din Israel au spus că meciul se va juca cel mai probabil în Ungaria. În primă fază s-a propus să se joace în Polonia. Această decizie a picat, confom DigiSport. Prima partidă dintre cele două echipe, se va juca la București pe 23/24 iulie, iar returul pe 30 sau pe 31 iulie, probabil în Ungaria.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed