Edi Iordănescu, dat de gol! Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Ce se întâmplă înaintea meciului cu Belgia

După ce a nimicit Ucraina în cadrul primei partide din faza grupelor, la EURO 2024, scor final 3-0, România așteaptă cu forțe proaspete prima reprezentativă a Belgiei. Următorul duel al românilor lui Iordănescu este programat sâmbătă, de la ora 22:00.

Marius Marin a vorbit despre setea de victorie pe care o are selecționerul echipei noastre naționale. Mijlocașul a dezvăluit faptul că Edi Iordănescu este cel mai bine pregătit antrenor cu care a lucrat în toată cariera sa de fotbalist.

Edi Iordănescu, dat de gol!

Tricolorii sunt de părere că meritele calificării la turneul final din Germania sunt deținute, pe deplin, de către selecționerul Edi Iordănescu.

„Selecţionerul este cel mai bine pregătit antrenor pe care l-am avut până acum. Pentru că este obsedat de tot ce se întâmplă în fotbal, de antrenamente, de analiză, de adversari şi am văzut toţi că nu a greşit niciodată. Cel puţin în calificări am văzut că tot ceea ce ne-a spus a avut dreptate. Şi cred că are un foarte mare merit în calificarea echipei naţionale. A avut încredere în noi din prima zi.

Drumul până la turneul final a fost unul lung, am muncit zi de zi pentru a ajunge aici cu naţionala. Şi pot să spun că este cea mai mare mândrie pentru mine, cea mai mare experienţă, pentru că la un astfel de turneu final te întâlneşti cu cele mai bune echipe din Europa şi, bineînţeles, cu cei mai buni jucători. Acum trebuie să confirmăm ca echipă, pentru că individual nu putem face nimic. Pentru că degeaba eşti tu bine la nivel individual dacă echipa nu iese din grupă!”, a precizat mijlocaşul, citat de agerpres.ro.

Programul din grupa României la EURO 2024:

17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA – Ucraina 3-0
17 iunie, ora 19:00 Belgia – Slovacia, Frankfurt
22 iunie, ora 16:00 Slovacia – Ucraina, Dusseldorf
22 iunie, ora 22:00 Belgia – ROMÂNIA, Koln
26 iunie, ora 19:00 Slovacia – ROMÂNIA, Frankfurt
26 iunie, ora 19:00 Belgia – Ucraina, Stuttgart.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed