Dezvăluirea momentului despre Kylian Mbappe! Ce se întâmplă, de fapt, cu starul francez. A suferit o accidentare gravă

Dezvăluirea momentului despre jucătorul francez, Kylian Mbappe! Ce se întâmplă, de fapt, cu starul francezilor după meciul cu austria. Acesta a suferit o accidentare gravă care îl va ține departe de teren.

Kylian Mbappe, unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei Franței, a avut parte de o accidentare gravă. Un adversar i-a provocat o fractură nazală și nu va fi disponbil în meciul de vineri.

Dezvăluirea momentului despre Kylian Mbappe!

Fundaşul francez William Saliba a vorbut, miercuri, despre starea de sănătate a colegului său. Acest a spus că „sunt veşti bune, el se simte mai bine”, referindu-se la coechipierul său Mbappe, care a suferit o fractură nazală în timpul meciului de luni cu echipa de fotbal a Austriei (1-0), de la EURO 2024.

„Când i-am strâns mâna, în această dimineaţă, el era mai bine”, a declarat fundaşul francez în conferinţa de presă de la Paderborn, notează agerpres.ro.

„El a mers să facă o evaluare, mai mult nu ştiu”, a completat Saliba, titular în apărare în meciul cu Austria.

Federaţia franceză de fotbal (FFF) a anunţat că Mbappe nu va fi operat momentan şi va evolua cu o mască pe faţă la revenirea sa în competiţie. Stafful tehnic al naţionalei Franţei a hotărât ca jucătorul să nu fie folosit în partida cu Olanda. Mbappe ratează următorul meci al Franţei de la Campionatul European!

Va mai juca la EURO 2024?

Potrivit lequipe.fr, nu se ştie momentan dacă va putea să joace împotriva Poloniei, în ultimul meci din grupel, pe 25 iunie, la Dortmund.

„Kylian Mbappe s-a întors în cantonamentul echipei Franţei. El a suferit o fractură nazală în timpul meciului Austria – Franţa, de la Dusseldorf. Căpitanul a fost tratat de stafful medical al Franţei, care l-a diagnosticat cu o fractură nazală.

Mbappe va fi tratat în următoarele zile, dar nu va avea nevoie de operaţie în viitorul apropiat. O mască va fi făcută pentru el, pentru ca decarul Franţei să revină în competiţie după o perioadă de tratament”, se arată în comunicatul Federaţiei Franceze de Fotbal după fractura suferită de Mbappe.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed