Anunţ controversat despre cei de la FCSB! Cum au numit-o israelienii pe campioana din Superliga. Va fi mare scandal

Anunţ controversat despre cei de la FCSB din partea adversarilor din preliminariile Champions League! Cum au numit-o israelienii pe campioana din Superliga cu care se pot duela în turul doi. Va fi mare scandal când roș-albaștrii vor auzi.

FCSB va juca în primul tur al preliminariilor cu Virtus. Daca vor trece de echipa din San Marino, campionii României vor juca în turul al doilea cu israelienii de la Maccabi Tel Aviv. Adversarii au spus greșit numele echipei patronate de Gigi Becali.

Cum au numit-o israelienii pe campioana din Superliga, FCSB?

Oficialii formației din Israel au scris pe rețelele de socializare un mesaj, după ce au aflat că vor întâlni echipa lui Gigi Becali în preliminarii. Prima manșă a partidei ar urma să fie programată pe data de 23 sau 24 iulie, la București. Returul va avea loc pe 30 sau 31 iulie, în deplasare.

„Turul 2! Maccabi va întâlni câștigătoarea meciului dintre Virtus (San Marino) și Steaua București (România)”, au postat oficialii lui Maccabi Tel Aviv, pe rețelele de socializare.

În România conflictul de identitate dintre echipa lui Becali și Clubul Sportiv al Armatei care poartă numele de „Steaua”, este știut de toată lumea.

Cine este Maccabi Tel Aviv?

Maccabi Tel Aviv este campioana sezonului trecut din Israel. Posibila adversară a FCSB-ului a câștigat 25 de titluri, în întreaga sa istorie. Israelienii vor intra direct în turul al 2-lea preliminar al Ligii Campionilor, datorită coeficientului pe care îl are campionatul din Israel.

În acest moment, Maccabi Tel Aviv are un lot cotat la suma de 24,07 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Cel mai valoros jucător al echipei, este Felicio Milson. Portughezul în vârstă de 24 de ani, este cotat la suma de 4 milioane de euro.
FCSB are un lot cotat la 34,90 milioane de euro. Cei mai scumpi jucători din echipa lui Gigi Becali sunt Florinel Coman și Darius Olaru, fiecare fiind evaluat la 7 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed