Laurenţiu Reghecampf a comis-o grav! Cum a fost surprins antrenorul la PRO TV. Ciprian Marica l-a dat de gol / Foto

Laurenţiu Reghecampf a comis-o grav. Ciprian Maica l-a surprins pe antrenor într-o ipostază care i-a înfuriat pe internauți. S-a întâmplat în timpul meciului România – Ucraina.  Postarea a devenit rapid virală.

Tehnicianul a fost invitat în studioul PRO TV pentru a comenta prestațiile echipelor la EURO 2024.

Laurenţiu Reghecampf i-a înfuriat pe suporteri

Laurenţiu Reghecampf a fost invitat să comenteze prestația echipei naționale a României din meciul cu Ucraina. A fost însă surprins într-o ipostază care i-a supărat pe fani.

Ciprian Marica a vrut să facă o glumă și a postat o imagine cu antrenorul, surprinsă în momentul în care se intona imnul României, care a devenit rapid virală.

„Cel mai tare este ultimul cadru/ Reghe tot cu ochii după wischi / Îl mișca tare intonarea imnului național / Reghe cu siroplul de tuse / Îl durea la bască / Reghe era însetat”, au fost câteva dintre comentarii.

Ce a spus antrenorul despre meciul României după ce a văzut Turcia și Georgia  3-1

”Dacă meciul acesta a fost spectaculos, meciul României cum a fost? Pentru noi, ca români, a fost un meci incredibil al României. Turcii sunt împinși de la spate și de fani, sunt cea mai numeroasă minoritate din Germania. Ei, turcii, joacă acum ca și cum ar juca acasă. Au fost multe meciuri în Europa în care turcii umpleau stadioanele când întâlneau germanii pe terenul lor.

E normal ca turcii să aibă susținere importantă din tribune. Georgia, pe care eu o cunosc bine, are jucători ambițioși, au aceleași caracteristici ca turcii”, a spus Laurențiu Reghecampf în emisiunea Studio EURO 2024, de la Pro Arena.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Darius Olaru, băgat în şedinţă! Ce i-a transmis Gigi Becali. Totul a devenit public

Darius Olaru, băgat în şedinţă! S-a aflat ce i-a...

Avertisment dur pentru Simona Halep! Verdict devastator al specialiştilor. Românca are mari probleme

Avertisment dur pentru Simona Halep! Verdict devastator al specialiştilor....

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed