Gigi Becali şochează din nou! Scandal în propria familie. De ce s-a enervat latifundiarul din Pipera pe propria soţie

Gigi Becali şochează din nou! Scandal în propria familie. S-a aflat de ce s-a enervat latifundiarul din Pipera pe propria soţie. Chiar milionarul a vorbit despre conflictul cu partenera sau, dar şi cu una dintre fiice.

Gigi Becali nici nu mai vrea să audă de vacanţe de lux. S-a schimbat total în ultimii ani. Acum a decis să vorbească despre acest subiect.

Gigi Becali şochează din nou!

Gigi Becali a mărturisit cum reacționează atunci când fiicele sale, dar și nevasta Luminiţa, îi sugerează subtil să meargă împreună în câte un concediu de relaxare. Recent, lui Gigi Becali i-ar fi fost propusă o excursie de 10 zile la Monte Carlo.

Latifundiarul din Pipera se rezumă de cele mai multe ori doar la fotbal sau la subiecte care au exclusiv legătură cu el. Nu mai este de mult timp un amator al petrecerilor sau al vacanțelor de lux. Anul trecut, un eveniment special l-a determinat pe miliardar să facă o excepție. În decembrie, Ianis Hagi a făcut cununia civilă cu Elena Tănase, iar Becali a fost prezent la petrecere și a făcut furori pe ringul de dans.

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că familia, respectiv fiicele sale și soția Luminița, i-ar fi propus să meargă într-un concediu de odihnă de 10 zile la Monte Carlo. Preferă mai degrabă să fie bătut o dată pe zi, timp de 10 zile.

„Voia nevastă-mea… O să merg la Ianis, atât, la alte nunți nu mai merg. A avut fina mea Firea cu băiatul nuntă. Nu am mers. Nu mai merg eu la nunți, la botezuri. Nu îmi mai place. În concedii nu merg. Decât să mă trimiți la Monte Carlo și să mă obligi să stau 10 zile…

Să-mi spui: «Bă, stai 10 zile la Monte Carlo sau în fiecare zi câte o bătaie, timp de 10 zile?». Bă, dă-mi bătaie în fiecare zi, dar la Monte Carlo nu merg. A venit vorba în familie. Am zis decât să mă duci la distracție pe mine acum, mai bine mă bați.

La Ianis nu am ce să fac. Cu Gică vorbeam când eram tineri, necăsătoriți, că o să ne căsătorim, că o să facem copii, că la nuntă… La Gică e doar o excepție, atât. Și la fetele mele. Atât! Altă nuntă, nimic. O să vezi că dansez, o să băgăm pe TikTok”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed