Dezvăluiri controversate ale fiicei lui Mihai Stoica! Ce a putut să spună despre foştii mari fotbalişti de la FCSB. Mirel Rădoi, direct vizat / Foto

Dezvăluiri controversate ale fiicei lui Mihai Stoica! S-a aflat ce a putut să spună despre foştii mari fotbalişti de la FCSB. Mirel Rădoi, direct vizat de Teodora Stoica. Nimeni nu ştia aceste lucruri până acum.

Fata lui Mihai Stoica s-a decis să dea cărţile pe faţă. Teodora Stoica a lansat o serie de dezvăluiri neaşteptate.

Dezvăluiri controversate ale fiicei lui Mihai Stoica!

Fiica lui Mihai Stoica a fost implicată activ în viața clubului FCSB. În ultimii ani a lucrat la departamentul de marketing. Apropierea sa de club i-a oferit ocazia de a cunoaște îndeaproape jucătorii și antrenorii echipei.

Teodora a dezvăluit că apreciază doi foști antrenori ai FCSB. Este vorba despre Mirel Rădoi și Nicolae Dică. „Mi-a plăcut Mirel Rădoi. Când eram mică mergeam cu ei în vacanțe și îmi plăcea de el. Dar și de Vivi (n.r.- Răchită), să se noteze. Și nu am avut curaj să îi spun. (…) Și de Dică îmi plăcea când eram mică”, a spus Teodora Stoica, în cadrul emisiunii „La Măruță”, difuzată pe PRO TV.

Fiica președintelui Consiliului de Administrație al FCSB a spus ce jucători consideră ca fiind cei mai petrecăreți. Mai mult, a vorbit şi despre tatăl ei. A spus despre oficialul de la FCSB că e prea competitiv, egoist și prea vorbăreț.

„Alexandru Albu, Andrei Borza și Gabriel Tamaș sunt cei mai petrecăreți. Sper să nu mă urască! Am spus asta doar pentru că am văzut un articol”, a spus tânăra, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed