Vestea momentului pentru cei de la FCSB! Au scăpat de cel mai dificil adversar. Băieții lui Elias Charalambous își află adversara din Champions League

Vești bune pentru cei de la FCSB. Au scapat de unul dintre cei mai dificili adversari. Băieții lui Elias Charalambous află astăzi cu cine joacă în turul doi preliminar din Champions League.

În primul tur preliminar, FCSB va întâlni un adversar mult mai slab, Virtus, o echipă din San Marino. Primul meci va avea loc în San Marino, pe 9/10 iulie, iar returul, la București o săptămână mai târziu.

FCSB a scăpat de un adversar incomod

Urmează încă o zi cu emoții pentru jucătorii lui Elias Charalambous. Își vor afla adversara din turul doi preliminar din Champions League. 

Cu câteva ore înaintea tragerii la sorți, s-a aflat lista redusă de adversare. A scăpat de întâlnirea cu echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, dar rămân formații care i-ar putea pune probleme, precum Maccabi Tel Aviv sau Qarabag.

FCSB nu este cap de serie. În cazul în care va fi eliminată, echipa lui Gigi Becali va juca în turul 3 al preliminariilor Europa League.

Capi de serie:

Maccabi Tel Aviv FC (ISR)
Qarabağ FK (AZE)
ŠK Slovan Bratislava (SVK) – FC Struga (MKD)
FK Panevėžys (LTU) – HJK Helsinki (FIN)
Nu sunt capi de serie:

FC Flora Tallinn (EST) – NK Celje (SVN)
Virtus A.C. 1964 (SMR) – Fotbal Club FCSB (ROU)
Hamrun Spartans FC (MLT) – Lin

Meciurile din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor sunt programate pentru 23-24 iulie, respectiv 30-31 iulie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed