Un fotbalist cu numele unui celebru cântăreț a semnat cu Dinamo! Iglesias a bifat selecții la naționala de tineret a Spaniei!

Joi, 4 august, Dinamo bifează primul meci din istoria în Liga I. Și face transferuri pe ultima sută de metri. Spaniolul Dani Iglesias a fost anunțat în urmă cu puțin pe pagina de Facebook a ”câinilor”.

Ibericul cu nume sonor în… muzică e fost internațional de tineret, bifând 2 selecții în reprezentativa U17 a Spaniei.

”Ultima oară la Sered, în prima ligă a campionatului din Slovacia, Dani Iglesias (27 de ani) și-a început cariera la Deportivo La Coruna și a mai evoluat în Spania pentru Alaves și Guadalajara.

În 2018, Dani Iglesias a făcut pasul în campionatul Croației, a jucat pentru Istra și Rijeka, iar în ultimele două sezoane competiționale a evoluat în Slovacia pentru Spartak Trnava și Sered.

24 de meciuri a jucat Dani Iglesias, sezonul trecut, pentru Sered, în campionatului Slovaciei.”, și-au caracterizat dinamoviștii noul lor jucător, prezentat de administratorul special Vlad Iacob.

Dinamo a profitat de faptul că fosta echipă a lui Iglesias, deși a încheiat stagiunea trecută pe locul 5, nu a obținut licența pentru noua stagiune, din cauza problemelor de infrastructură, și a fost retrogradată în liga a treia, astfel că spaniolul a fost convins rapid să vină în Ștefan cel Mare.

 

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed