Daniel Niculae s-a dezlănţuit! Ce a spus după ce a fost dat afară de Dan Şucu. Avertisment pentru cel care i-a luat locul

Daniel Niculae s-a dezlănţuit! S-a aflat ce a spus după ce a fost dat afară de Dan Şucu. Avertisment pentru cel care i-a luat locul. Viorel Moldovan a fost numit preşedinte în Giuleşti în urmă cu o săptămână.

Daniel Niculae nu l-a uitat pe Dan Şucu. A vorbit, în premieră, după ce a fost dat afară de la Rapid.

Daniel Niculae s-a dezlănţuit!

Fostul preşedinte de la Rapid a vorbit despre numirea lui Viorel Moldovan. Daniel Niculae a analizat instalarea acestuia şi este convins că noul preşedinte este omul potrivit pentru Rapid. Chiar dacă a fost dat afară de Dan Şucu spune că va rămâne cu sufletul alături de echipă, conform Digi Sport.

”Atâta timp cât ai un obiectiv și nu îl indeplinești… Conducerea e îndreptățită să schimbe lucrurile (n.r. despre plecarea de la Rapid). Asta nu înseamnă ca nu o să rămân alături de Rapid. Nu am avut nicio discuție pentru un plan de viitor. Nu cred că aș fi acceptat să fiu numărul doi.

Îi țin pumnii lui Viorel Moldovan. O sa îi fie puțin greu la început, până se obișnuiește. Eu zic că este potrivit. Chiar dacă el a jucat puțin la Rapid. L-am avut coechipier pe Vio la Rapid și mi-a fost și antrenor. Dacă are nevoie de informații despre Rapid, eu îi stau la dispoziție lui Viorel Moldovan”, a declarat Daniel Niculae, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Vestea momentului despre Ianis Hagi! Anunţ de ultimă oră al scoţienilor. Ce urmează după EURO 2024

Vestea momentului despre internaționalul român, Ianis Hagi! Scoțienii au...

Mutare neaşteptată a lui Gigi Becali! Elias Charalambous nu mai are ce să facă. Dezvăluiri despre unul dintre jucătorii de la FCSB

Mutare neaşteptată a lui Gigi Becali! Antrenorul roș-albaștrilor, Elias...

Final de drum pentru Radu Drăguşin?! Dezvăluiri incendiare despre viitorul tricolorului. Unde ar putea să ajungă

Final de drum pentru internaționalul român, Radu Drăgușin?! Recent,...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed