Cea mai frumoasă femeie de la Mondiale revine în forţă! Ce vrea să facă în Germania. Urmează prima reprezentaţie / Foto

Cea mai frumoasă femeie de la Mondiale revine în forţă la EURO 2024! Ce vrea să facă în Germania bruneta care a întors privirile spectatorilor în Qatar. Urmează prima reprezentaţie la meciul dintre Spania și Croația.

Cea mai frumoasă femeie de la Mondiale vrea să facă furori la turneul final din Germania. Aceasta este pregătită să își facă apariția în cel mai atractiv mod și și-a ales cele mai sexy ținute.

Cea mai frumoasă femeie de la Mondiale revine!

Ivana Knoll a fost numită ”cea mai frumoasă femeie de la mondial” după ce și-a făcut apariția la turneul final din Qatar. Recunoscută pentru modul în care a apărut la meciurile naționalei Croației, frumoasa brunetă a anunțat că-și va face apariția la toate cele trei meciuri pe care la va juca naționala lui Luka Modric în grupe.

Este pregătită să facă furori și la EURO 2024. În această seară se va juca cel mai tare meci din grupe, Spania – Croația, unde este așteptată să surprindă din nou.

”Am pregătit niște ținute puțin diferite, mai sexy ca niciodată. Iubesc moda și îmi place să arăt la modă când merg la meciuri. Va fi distractiv și abia aștept ca toată lumea să mă vadă.
Bineînțeles că vreau ca Croația să câștige. Susțin și Germania pentru că m-am născut și am crescut aici. Cred că Franța este una dintre cele mai bune echipe. Îmi pare rău să spun asta pentru că am pierdut în fața lor, dar au o echipă incredibilă. Anglia are și ea o șansă mare.

Qatar a fost o experiență nebună pentru mine, nu m-am gândit niciodată că s-ar putea întâmpla așa ceva. Când lucrurile s-au calmat și mi-am dat seama ce s-a întâmplat cu adevărat, a fost ceva ce nu voi uita niciodată”, a declarat Ivana Knoll, conform Corriere dello Sport.

Ivana Knoll a dezvăluit cu ce se ocupă!

„Mă ocup cu dansul din buric și cu dansul la bară. Nu vreau să dezvălui planul meu în viață, pentru că am învățat că oamenii pot fi foarte negativi și pot să te facă să crezi că e unul greșit.

Cu siguranță, în viitor aș vrea să fac ceva care are legătură cu sportul, pentru că îmi place”, a spus Knoll, conform presei britanice.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed