Tragedie cumplită în fotbal! S-a stins din viaţă la doar 26 de ani. Decesul jucătorului învăluit în mister

Tragedie cumplită în fotbal! S-a stins din viaţă la doar 26 de ani. Decesul jucătorului învăluit în mister. Nimeni nu-şi putea imagina o asemenea nenorocire chiar în timpul EURO 2024.

Tragedie cumplită în fotbal. Un portar care avea în faţă o carieră importantă s-a stins din viaţă la doar 26 de ani.

Tragedie cumplită în fotbal!

Tragedie incredibilă în lumea fotbalului. S-a stins din viaţă la doar 26 de ani, fără ca nimeni să înţeleagă cauzele decesului. Portarul echipei Milwall, Matija Sarkic, a murit la vârsta de 26 de ani, a anunţat sâmbătă clubul său. El avea nouă selecţii în naţionala Muntenegrului.

Matija Sarkic a jucat săptămâna trecută într-un meci amical cu Belgia, scor 0-2, în timpul căruia s-a remarcat prin numeroase parade. Federaţia de Fotbal din Muntenegru (FSCG) a declarat că Sarkic a murit subit sâmbătă dimineaţă. Presa locală relatează că acesta s-a prăbuşit în apartamentul său din Budva.

FSCG l-a descris pe Sarkic ca fiind un jucător iubit al echipei şi un om mereu zâmbitor. „Moartea sa prematură a provocat o mare durere familiei Sarkic”, a adăugat aceasta.

Gruparea Millwall a declarat că este complet devastată de această veste tragică. „Toată lumea de la club trimite dragostea şi condoleanţele lor familiei şi prietenilor lui Matija în aceste momente extrem de triste”, au spus ei.

Fostul jucător de la Aston Villa şi Stoke City s-a impus la Milwall, la care a ajuns în august. El a avut 33 de apariţii pentru clubul englez, locul 13 în Championship, în sezonul recent încheiat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed