Urmaşa Simonei Halep a dat lovitura! Contractul pe care l-a semnat Jaqueline Cristian. Detalii de ultimă oră despre sportivă

Urmaşa din tenis a Simonei Halep a dat lovitura! Contractul pe care l-a semnat tenismena Jaqueline Cristian cu un club de renume din România. Detalii de ultimă oră despre sportiva care a avut o primă jumătate de an foarte bună.

În urma Simonei Halep, apar jucătoare care practică un tenis de mare calitate. Jaqueline Cristian este una dintre sportivele care va scrie istorie pentru țara noastră. Românca a semnat un contract cu CS Dinamo.

Urmașa Simonei Halep, a dat lovitura!

Jaqueline Cristian a semnat cu CS Dinamo! Jucătoarea care ocupă locul 66 în clasamentul WTA, a bătut palma cu clubul din Ștefan cel Mare.

”Mă bucur să fac parte din familia Dinamo. Sper să fie cu folos şi cu noroc. Îmi place vibe-ul acestei colaborări şi sper să aducă numai rezultate bune”, a declarat jucătoarea în vârstă de 26 de ani.

Jaqueline a avut un parcurs impecabil până acum în 2024. A jucat o semifinală la Transylvania Open, un sfert de finală la Charleston WTA 500, dar şi cu o contribuţie importantă la calificarea echipei României la turneul final al Billie Jean King Cup.

Jaqueline s-a impus la simplu în fața Lesiei Tsurenko şi mai apoi a adus punctul decisiv la dublu, alături de Ana Bogdan.

“Jaqueline va fi aproape sigur în delegaţia olimpică a României la Jocurile Olimpice de la Paris 2024”, a adăugat CS Dinamo.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed