Zeljko Kopic a dat lovitura! Jucătorul dat afară de la două echipe a semnat cu Dinamo. Mutarea este oficială

Zeljko Kopic a dat lovitura! Jucătorul dat afară de la două echipe a semnat cu Dinamo. Mutarea este oficială. Una dintre speranţele fotbalului din România a ajuns la echipa din Ştefan cel Mare.

Jucătorul dat afară de la Rapid şi Arsenal a ajuns sub comanda lui Zeljko Kopic. Este vorba despre Cătălin Cîrjan.

Zeljko Kopic a dat lovitura!

Jucătorul care nu a făcut faţă la Rapid, dar a fost pus pe liber şi de Arsenal a semnat cu echipa lui Zeljko Kopic. Tocmai a semnat cu echipa din Ştefan cel Mare şi a fost prezentat oficial de către câini.

Dinamo a oficializat astfel al doilea transfer al verii. Înainte de Cătălin Cîrjan, „câinii” l-au mai prezentat şi pe Adrian Caragea. Totodată, oficialii din Ştefan cel Mare i-au prelungit şi contractul lui Dennis Politic.

 

Cătălin Cîrjan a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu Dinamo. Mijlocaşul a bifat 19 partide pentru Rapid, în sezonul trecut, în toate competiţiile. a ieşit foarte repede din graţiile antrenorului Cristiano Bergodi. Acum îşi încearcă norocul la o altă echipă din Superliga, Dinamo.

„Bine ai venit, Cătălin CÎRJAN!

Clubul Dinamo 1948 București este încântat să anunțe contractarea serviciilor jucătorului Cătălin Cîrjan.

Mijlocaș central, 21 de ani și crescut de Arsenal Londra, Cătălin va îmbrăca tricoul alb-roșu pentru următoarele trei sezoane.

Născut la București, puștiul a trecut pe la Viitorul Domnești, în 2019 a ajuns la juniorii tunarilor, iar sezonul trecut a evoluat pentru FC Rapid, în 17 meciuri de Superligă și 2 de Cupa României”, a anunţat Dinamo, pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed