Mutare bombă a lui Mircea Rednic! Vedeta lui Adrian Mititelu ajunge la UTA. Dezvăluiri de ultimă oră despre mutare

Mutare bombă a lui Mircea Rednic! Vedeta lui Adrian Mititelu ajunge la UTA. Dezvăluiri de ultimă oră despre mutare. Patronul celor de la FCU Craiova mai renunţă la un jucător după ce i-a cedat pe Juan Bauza şi William Baeten la CFR Cluj.

Mircea Rednic face a doua mutare a verii de la FCU Craiova. Portarul lui Adrian Mititelu ajunge la UTA.

Mutare bombă a lui Mircea Rednic!

Mutarea este oficială. Echipa lui Mircea Rednic a anunţat că l-a transferat pe portarul Robert Popa, cel care a evoluat până la finalul sezonului precedent la FCU Craiova. „Căpitanul naţionalei U20 a României, Robert Popa, este noul portar al echipei UTA. În ultimele cinci sezoane a apărat poarta echipei FCU Craiova, de unde a fost convocat la toate loturile naţionale de juniori ale României. Îi urăm succes şi evoluţii cât mai bune în poarta echipei noastre”, au transmis cei de la UTA.

Născut la 5 martie 2003, Popa a început fotbalul la CSM Râmnicu Vâlcea. Apoi, în cariera sa de până acum a mai evoluat la FC Argeş şi Flacăra Horezu. Portarul Robert Popa este al patrulea transfer realizat de UTA în această pauză competiţională.

Asta după venirile mijlocaşului belgian Benjamin van Durmen, de la FCU Craiova, mijlocaşului Cornel Râpă, de la echipa poloneză KS Cracovia, şi atacantul Andrei Dumiter, de la FC Voluntari. 500 de mii de euro este cota de piață a lui Popa, potrivit Transfermarkt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed