Gigi Becali şochează pe toată lumea! De ce se bucură că a câştigat Nicuşor Dan alegerile în Bucureşti. În joc e o importantă sumă de bani

Gigi Becali şochează pe toată lumea! S-a aflat de ce se bucură că a câştigat Nicuşor Dan alegerile în Bucureşti. În joc e o importantă sumă de bani. Latifundiarul din Pipera a schimbat tabăra.

Gigi Becali spunea, în urmă cu câteva săptămâni, că a ajutat-o cu bani pe Gabriela Firea în campania electorală. Acum, se bucură că Nicuşor Dan a câştigat un nou mandat.

Gigi Becali şochează pe toată lumea!

Nicușor Dan a fost reales în funcția de primar general al Capitalei, la mare distanță de Gabriela Firea, clasată pe locul doi. Gigi Becali a avut mai multe contre cu Nicușor Dan, iar patronul FCSB-ului a susținut-o pe Gabriela Firea la alegeri. Totuși, şeful FCSB nu a fost prea supărat că fina sa a pierdut lupta pentru Primăria Generală și a explicat de ce.

Strategia lui Nicușor Dan de a păstra cât mai multe spații verzi în București, în detrimentul construcțiilor haotice, i-a făcut pe investitori să se orienteze spre terenurile disponibile la marginea Capitalei. Acolo, Becali deține foarte mult pământ. După rezultatul scrutinului, milionarul se așteaptă să încaseze sume imense în următoarea perioadă, din vănzările de terenuri, conform Digi Sport.

”Știi de ce a câștigat el Primăria (n.r.- alegerile la Primăria Generală)? Eu tot îl criticam și-l vorbeam de rău, dar l-am văzut la un interviu, împreună cu soția lui și cu copiii. Atunci, la prima intervenție publică, mi-am cerut scuze. Mi-a plăcut familia lui. Am zis că nu ai cum să-l mai critici pe omul ăsta.

Știi cu ce a mai câștigat? Mafie imobiliară (n.r.- a luptat contra mafiei imobiliare), n-a dat voie să se construiască deloc în București și să fie parcuri. Apoi, a doua zi după alegeri…

Bine, țineam cu Gabriela Firea, e fina mea. Dar din punct de vedere economic, am câștigat și eu vreo câteva zeci de milioane. A doua zi (n.r.- după alegeri), au venit vreo 5 să cumpere teren. Patru ani de zile nu mai am treabă”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed