Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous! Mutarea verii la FCSB. Jucătorul de Champions League urmează să semneze

Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous! Mutarea verii la FCSB. Jucătorul de Champions League urmează să semneze. Chiar latifundiarul din Pipera a fost cel care a făcut dezvăluiri complete.

Gigi Becali îl aduce la FCSB pe Marius Ştefănescu. Vedeta de la Sepsi vine la campioană şi va semna un contract pe 5 ani.

Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous!

Gigi Becali a anunțat că jucătorul urmează să facă vizita medicală. În stagiunea recent încheiată de Superliga, Ștefănescu a reușit 14 goluri și cinci pase decisive. Ștefănescu este a treia mutare în mercato estival pentru FCSB, după David Kiki și Daniel Popa.

„Face vizita medicală, ne-am înțeles și cu Sepsi, dar și cu jucătorul”, a anunțat patronul roș-albaștrilor, în direct la Digi Sport.

Latifundiarul din Pipera nu a dezvăluit suma achitată covăsnenilor. „E confidențial cât plătesc pentru Ștefănescu, am și eu o diplomație acum, dacă toată viața nu am fost. Totul este parafat, doar trebuie să facă vizita medicală. Nu va sta pe bancă, am plătit foarte mulți bani, peste un milion de euro.

După ce va semna, vă dezvălui și suma. La nivel de salarii, este în top. Eu îi dădeam aproape dublu față de ce primea la Sepsi, iar el se gândea. Este băiat deștept și a negociat! A semnat pe o perioadă de cinci ani, e normal dacă plătești atât de mult”, a completat acesta.

Şeful celor de la FCSB a vorbit şi despre Florin Tănase. „Nu cred că avem nevoie și de alte întăriri. La ora aceasta, avem două echipe. Putem schimba echipa între campionat și cupele europene, la fel cum se întâmpla pe vremuri.

O să îl sun și pe Arnold Garita, nu e glumă, e un jucător care mi-a plăcut. Eu l-am ofertat anul trecut, doar că a exagerat. Eu cred că va veni și Florin Tănase, m-am mai întâlnit de două ori cu el, dar a spus că pleacă cu soția în vacanță, să se prezinte direct în Olanda, dacă nu are echipă până atunci”, a mai spus Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed