Adrian Mititelu a dat din casă. De ce i-a lăsat pe Bauza și Baeten să plece: ‘Îi înțeleg. Au dreptate’

Adrian Mititelu a dezvăluit cum au decurs discuțiile cu cei de la CFR Cluj pentru transferurile fotbaliștilor Juan Bauza și William Baeten. Șeful oltenilor spune că toate detaliile au fost stabilite, rămâne să se mai discute doar despre salarii.

Mititelu a spus de ce a decis să-i lase pe cei doi jucători să plece la echipa antrenată de Dan Petrescu.

Adrian Mititelu a dat din casă

Patronul de la FCU Craiova a recunoscut că a bătut palma pentru ca Juan Bauza și William Baeten să plece la CFR Cluj. În ultima discuție se va stabili ce salarii vor avea. Adrian Mititelu a dezvăluit de ce a acceptat oferta clujenilor.

„Este adevărat. Am bătut palma, am ajuns la o înțelegere cu Neluțu Varga și Dan Petrescu. Urmează ca jucătorii să fie de acord cu acest transfer, ar fi vorba de un împrumut pe o perioadă de un an.

Ei au transmis clar că nu vor să evolueze în Liga a 2-a, îi înțeleg, au dreptate.

Deși au ajuns și din vina lor aici, eu i-am înțeles că au un anumit nivel. Le-am respectat această doleanță”, a transmis patronul alb-albaștrilor, conform  Digi Sport.

FCU Craiova a retrogradat la finalul sezonului trecut de Superligă. Mititelu este însă convins că echipa va reveni în primul eșalon pe cât de repede posibil.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed